Poniedziałek

  • Zupa z soczewicy
  • Naleśniki z twarogiem i musem truskawkowym
  • Winogrona
  • Kakao

  • Wtorek

  • Zupa brokułowa
  • Pulpety w sosie pomidorowym
  • Makaron
  • Sałata lodowa z ogórkiem i rzodkiewką w sosie vinegrett
  • Herbata

  • Środa

  • Zupa pieczarkowa
  • Kotlet pożarski
  • Ziemniaki
  • Surówka z buraczków i cebuli
  • Kompot owocowy

  • Czwartek

  • Zupa szpinakowa
  • Gulasz wieprzowy
  • Kasza pęczak
  • Marchewka z groszkiem
  • Herbata

  • Piątek

  • Zupa z fasolki szparagowej
  • Ryba w panierce
  • Ziemniaki
  • Surówka z kapusty kiszonej z żurawiną i słonecznikiem
  • Kompot


  • Zastrzegamy sobie zmiany w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych

    Substancje powodujące alergię(Rozp. UE1169/11): Zboża zawierające gluten(1); Skorupiaki i produkty pochodne(2); Jaja i produkty pochodne(3);Ryby i produkty pochodne(4); Orzeszki ziemne(5); Soja i produkty pochodne(6); Mleko i produkty pochodne(7); Orzechy(8); Seler i produkty pochodne(9); Gorczyca i produkty pochodne(10); Nasiona sezamu i produkty pochodne(11); Dwutlenek siarki i siarczany(12); Łubin i produkty pochodne(13); Mięczaki i produkty pochodne(14)


    image1 image1