14.10.2019 Poniedziałek

  • Zupa z zielonej fasolki i kolorowej papryczki
  • Makaron z sosem jogurtowo - truskawkowym
  • Kawa inka
  • Owoc

  • 15.10.2019 Wtorek

  • Rosół z makaronem i natką pietruszki
  • Kotlet mielony
  • Ziemniaki z natką koperku
  • Marchewka z groszkiem duszona
  • Zielona herbata z cytryną i miodem

  • 16.10.2019 Środa

  • Krupnik z ziemniaczkami i natką koperku
  • Fasolka po bretońsku
  • Bułeczka
  • Kompot z żurawiny

  • 17.10.2019 Czwartek

  • Zupa rybna z ziemniakami i suszonymi pomidorami
  • Gulasz wieprzowy
  • Kasza gryczana i jęczmienna (do wyboru)
  • Ogórek konserwowy
  • Cytrynada z miodem

  • 18.10.2019 Piątek

  • Pomidorowa z makaronem i natką pietruszki
  • Jajko sadzone
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Sałatka z buraczków, jabłek, papryki i chrzanu
  • Napój ziołowy z cytryną

  • Zastrzegamy sobie zmiany w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych

    Substancje powodujące alergię(Rozp. UE1169/11): Zboża zawierające gluten(1); Skorupiaki i produkty pochodne(2); Jaja i produkty pochodne(3);Ryby i produkty pochodne(4); Orzeszki ziemne(5); Soja i produkty pochodne(6); Mleko i produkty pochodne(7); Orzechy(8); Seler i produkty pochodne(9); Gorczyca i produkty pochodne(10); Nasiona sezamu i produkty pochodne(11); Dwutlenek siarki i siarczany(12); Łubin i produkty pochodne(13); Mięczaki i produkty pochodne(14)


    image1 image1