Poniedziałek

  • Żurek z białą kiełbasą
  • Spagetti bolognese z żółtym serem
  • Herbata cytrynowa
  • Baton mleczny
  • ---------------------

  • Wtorek

  • Kalafiorowa z natką pietruszki
  • Kotlet pożarski
  • Ziemniaki
  • Warzywa z wody z masłem
  • Kompot owocowy
  • Winogrona

  • Środa

  • Zupa fasolowa z boczkiem
  • Schab w sosie
  • Kluski szpinakowe
  • Surówka z marchewki z ananasem i śmietaną
  • Herbata
  • ---------------------

  • Czwartek

  • Zupa ogórkowa
  • Pierogi z twarogiem
  • Mus truskawkowy
  • Banan
  • Kompot owocowy
  • ---------------------

  • Piątek

  • Zupa neapoltańska z makaronem i natką pietruszki
  • Filet z pstrąga łososiowego
  • Ziemniaki
  • Surówka z białej kapusty z marchewką i porem
  • Sok owocowy
  • ---------------------


  • Zastrzegamy sobie zmiany w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych

    Substancje powodujące alergię(Rozp. UE1169/11): Zboża zawierające gluten(1); Skorupiaki i produkty pochodne(2); Jaja i produkty pochodne(3);Ryby i produkty pochodne(4); Orzeszki ziemne(5); Soja i produkty pochodne(6); Mleko i produkty pochodne(7); Orzechy(8); Seler i produkty pochodne(9); Gorczyca i produkty pochodne(10); Nasiona sezamu i produkty pochodne(11); Dwutlenek siarki i siarczany(12); Łubin i produkty pochodne(13); Mięczaki i produkty pochodne(14)


    image1 image1