Poniedziałek
Żurek z białą kiełbasą
Spagetti bolognese z żółtym serem
Herbata cytrynowa
Baton mleczny
---------------------
Wtorek
Kalafiorowa z natką pietruszki
Kotlet pożarski
Ziemniaki
Warzywa z wody z masłem
Kompot owocowy
Winogrona
Środa
Zupa fasolowa z boczkiem
Schab w sosie
Kluski szpinakowe
Surówka z marchewki z ananasem i śmietaną
Herbata
---------------------
Czwartek
Zupa ogórkowa
Pierogi z twarogiem
Mus truskawkowy
Banan
Kompot owocowy
---------------------
Piątek
Zupa neapoltańska z makaronem i natką pietruszki
Filet z pstrąga łososiowego
Ziemniaki
Surówka z białej kapusty z marchewką i porem
Sok owocowy
---------------------
Zastrzegamy sobie zmiany w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych
Substancje powodujące alergię(Rozp. UE1169/11):
Zboża zawierające gluten(1); Skorupiaki i produkty pochodne(2); Jaja i produkty pochodne(3);Ryby i produkty pochodne(4);
Orzeszki ziemne(5); Soja i produkty pochodne(6); Mleko i produkty pochodne(7); Orzechy(8); Seler i produkty pochodne(9);
Gorczyca i produkty pochodne(10); Nasiona sezamu i produkty pochodne(11); Dwutlenek siarki i siarczany(12);
Łubin i produkty pochodne(13); Mięczaki i produkty pochodne(14)