11.02.2019 Poniedziałek

  • Zupa grochowa z ziemniakami, amarantusem i natką pietruszki
  • Makaron wstążka razowy
  • Sos pieczarkowo - borowikowy
  • Surówka z rukoli, kapusty pekińskiej, pomidora i czarnuszki
  • Kompot wiśniowy

  • 12.02.2019 Wtorek

  • Zupa krupnik z kaszy kukurydzianej z ziemniakami i natką pietruszki
  • Stek z mięsa wieprzowego z cebulką
  • Ziemniaki z natką pietruszki
  • Sałatka z warzyw mieszanych
  • Napój z zielonej herbaty, miodu i cytryny

  • 13.02.2019 Środa

  • Zupa jarzynowsa z dynią, jarmużem i natką pietruszki
  • Bigos z kapusty mieszanej
  • Ziemniaki z natką koperku
  • Napój z malin, czarnej porzeczki z dodatkiem siemienia lnianego
  • Owoc

  • 14.02.2019 Czwartek

  • Zupa rybna z suszonymi pomidorami i natką pietruszki
  • Karkówka w sosie własnym
  • Kasza pęczak i kasza gryczana (do wyboru)
  • Surówka z marchwi, jabłek, chrzanu i żurawiny
  • Cytrynada z miodem

  • 15.02.2019 Piątek

  • Barszcz czerwony z ziemniakami i natką pietruszki
  • Łazanki
  • Makaron
  • Kompot z malin i truskawek
  • Owoc

  • Zastrzegamy sobie zmiany w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych

    Substancje powodujące alergię(Rozp. UE1169/11): Zboża zawierające gluten(1); Skorupiaki i produkty pochodne(2); Jaja i produkty pochodne(3);Ryby i produkty pochodne(4); Orzeszki ziemne(5); Soja i produkty pochodne(6); Mleko i produkty pochodne(7); Orzechy(8); Seler i produkty pochodne(9); Gorczyca i produkty pochodne(10); Nasiona sezamu i produkty pochodne(11); Dwutlenek siarki i siarczany(12); Łubin i produkty pochodne(13); Mięczaki i produkty pochodne(14)


    image1 image1